Sta jij ook wel eens voor je kast met het idee dat er écht niks leuks in jouw kast hangt? Voor veel mensen heel herkenbaar! Maar wat ik heb gemerkt is dat er vaak veel meer uit jouw kast valt te halen dan je zelf beseft. Een nieuwe blik op jouw kledingkast kan daarbij helpen.
Ik ga graag met jou je kledingkast door om alle parels eruit te halen en op zoek te gaan naar mooie kledingcombinaties. We doen een kleur- en figuuranalyse om uit te vinden welke kledingstukken jou laten stralen. Samen met jou maak ik een shoplist voor goede aanvullingen. Laat je hierdoor inspireren! Zodat je straks vol inspiratie voor je kast kan staan. Een kast vol JA’s!

KLein beetje verdwaald in je kast en je stijl?

stijladvies

Sportief

creatief

classy

Vrouwelijk

werkwijze

Bij Met Lin je kast door kom ik bij je langs en gaan we samen je kast door. Voor we beginnen maken we eerst even kennis met een kop thee of koffie (ik neem de koekjes mee!). We nemen de vooraf toegestuurde vragenlijst door en bespreken waar je tegenaan loopt.

GET TO KNOW

Na onze kennismaking ga ik aan de slag. Ik doe een figuur- en kleuranalyse om te kijken hoe jij het meest tot je recht komt. We kijken welk model het beste bij jouw figuur past, je komt te weten welk van de vier seizoenstypes jij bent en je krijgt een kleurwaaier van jouw seizoenstype.

ANALYSE

Alles. Eruit. Alleen wat bij jouw figuur- en kleurtype past gaat terug de kast in. Ook kijken we hoe je jouw favorites, die niet direct bij jouw kleurtype passen, toch goed kunt combineren. We maken leuke combinaties van setjes die jou laten stralen en kijken naar welke aanvullingen nodig zijn.

DE KAST DOOR

PRIJS €350,- 

deze prijs is inclusief 21% BTW maar exclusief eventuele reis en parkeerkosten.

“Toen ik hoorde dat Linda ook kleuranalyses kon geven, was ik gelijk enthousiast, dat wilde ik wel! Samen zijn we aan de slag gegaan met mijn kleuranalyse en kwam daar al snel uit dat ik het type winter ben. Ontzettend interessant om te weten. Linda gaf nog een aantal tips (bijv. dat grote illustraties op mijn kleding een ‘Go' zijn, zo leuk om te weten!) en samen snuffelde we een paar websites af om feeling te krijgen bij bij een paar goede ‘winter type’ outfits. Ik weet nu veel beter wat mij goed staat en dat shopt een stuk makkelijker! Heerlijk om nu in de winkel te lopen en direct te kunnen zien waar ik wel en niet hoef te kijken. En de kleurenwaaier zit standaard in mijn tas. Voor het geval ik iets tegen het lijf loop. Fijn om dan even te kunnen spieken of het inderdaad de juiste kleur is! Ik ben er super blij mee, dankjewel lieve Linda!!”

ELSA

REView

Ik wil alleen maar JA’s in mijn kast


Wil jij weer geïnspireerd raken door je eigen kledingkast? In drie uur gaan wij je kast door en kan jij elke ochtend vol vertrouwen een leuke outfit uitzoeken. We maken samen een plan en je krijgt advies over toffe kledingcombinaties. Zo krijg je een bak inspiratie en wéét je waar je op moet letten voor een outfit die jou laat stralen. We halen alles uit je kast wat weg mag en gaan voor een kast vol JA’s!

Met lIn de kast door

het is tijd om jouw positieve kanten nog meer te laten zien. 

Jij bent het waard om gezien te worden, 

send

Het lijkt mij heel leuk om jou te ontmoeten! Heb je een vraag?
Een voorstel? Wil je een shoot?kleuranalyse/workshop/stijladvies inplannen? Of mij boeken als spreker? Dat kan! Vul hieronder het contactformulier in en ik bericht je zo snel mogelijk terug!

THANKSSS! Ik heb je bericht ontvangen en doe mijn best om binnen 48 uur te reageren.

let's get in touch