social media, websites en authentiek ondernemen.

Hallo ondernemer!
Sociale media, websites en authentiek ondernemen. Niet meer weg te denken uit het ondernemerschap en je bent er soms een hele dagtaak aan kwijt. Wat een hoofdpijndossier! Is het wel leuk genoeg? Past dit wel bij mij (en mijn bedrijf)? Zit mijn doelgroep hier wel op te wachten?

Ik wil je alvast één ding vertellen. JA! Jij bent al goed genoeg! Jouw doelgroep zit op jóu te wachten en is benieuwd naar wie jij bent. Samen met jou ga ik op zoek naar de allermooiste versie van jou. De mooie, krachtige jij. Ik leg jouw persoonlijkheid vast in foto’s, zodat jouw kleurrijke zelf van het beeld afspringt!

shoot boeken

Concept

YES PLEASE!

Moodboard

Call

1.

2.

3.

Door een goede voorbereiding halen we alles uit de shoot. Ik (video)bel graag met je om de shoot door te nemen. Vertel mij wie jij bent en waar jij (in jouw bedrijf) voor staat. Welke verwachtingen zijn er? Welke wensen? Wat wil je uitstralen? Waar zijn de foto’s voor? Wat is het doel? We maken een goed plan om een hele toffe shoot neer te zetten.

We hebben al het een en ander besproken, maar nu wil ik zien wat JIJ graag ziet. Je gaat aan de slag met een moodboard waarin de stijl en visie voor de shoot zichtbaar wordt. Leef je uit! Voor je het weet heb je 100 foto’s op je Pinterestbord staan.

Als ik het moodboard heb ontvangen, ga ik voor jou aan de slag. Met alles wat we besproken hebben en het moodboard kom ik tot een concept. Dit concept helpt om keuzes te maken en zorgt voor een geheel. Ik ga met jou op zoek naar een passende locatie en ben altijd beschikbaar voor kledingadvies.

favoriete shoot locaties

Fijn interieur

daglicht
studio

oude
stad

stad - interieur - studio

Ik heb Linda gevraagd voor een branding shoot. Ze maakt prachtige kleurrijke foto's. Denkt goed mee om tot de juiste beelden te komen die passen bij je branding. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk, wat bijdraagt aan een mooi resultaat. Je krijgt snel een preview te zien van de beelden. dit gaat de site en mijn socials nog mooier maken.

Leuk aan werken met jou is dat je flexibel en enthousiast bent. Extra foto; geen probleem, nog een kledinchange; geen probleem. En je helpt echt met het vinden van andere invalshoeken voor de foto’s.

Blij dat we elkaar gevonden hebben.

Haar enthousiasme werkt aanstekelijk, wat bijdraagt aan een mooi resultaat. Enthousiast, origineel, creatief, flexibel, spontaan en professioneel!

Rozan

When you focus on
the good
THE GOOD
GETS BETTER

Net een nieuwe business gestart en toe aan foto’s die jouw onderneming helemaal naar the next level tillen? Met dit pakket krijgt jouw onderneming een kick start voor een goede online zichtbaarheid!

45 minuten shooten
minimaal 40 foto's
2 verschillende outfits

Let’s glow

Time to sparkle

Het is tijd om helemaal uit te pakken! Straks ga jij naar huis met héél veel nieuw beeldmateriaal voor je socials en website.

4 uur shooten
minimaal 160 foto's
onbeperkt aantal outfits

samen maken we een shotlist en een persoonlijk moodboardYou shine!

Prijs  €1450,- *

Prijs €750,- *

Prijs €450,-*

* de prijs is exclusief BTW, reis/parkeerkosten, locatie huur of visagie.

Wil je weer een boost aan nieuwe content? Dit is voor jou hét ideale pakket! In twee uur schieten we een mooie beeldbank lichte foto’s voor op jouw socials.

2 uur shooten
minimaal 80 foto's
4 verschillende outfitsYES Please!