kleuranalyse

Jij bent het waard gezien te worden.
Ik laat jou zien welke kleuren jou het beste staan en geef je tips voor een duurzame kledingkast.

Miskopen... We hebben allemaal nu wel iets in gedachten. In de winkel zó leuk, maar die leuke trui (vul het maar in) blijft toch in je kast hangen. De kleur maakt je flets, dus je grijpt terug naar de veilige opties.

Wanneer je de juiste kleuren draagt, springen je ogen eruit, oogt je huid stralender en vallen oneffenheden minder op. Met een kleuranalyse kom je erachter welk kleurtype jij bent. Ik laat jou zien welke kleuren jou het beste staan en geef je tips voor een duurzame kledingkast. Aan het eind van de kleuranalyse krijg je een kleurwaaier mee. Zo is het voor jou straks makkelijker om in een winkel de juiste kledingstukken uit het rek te pakken. Dag miskopen!

In een uur weet jij welk kleurtype jij bent en ga je met veel tips en een kleurenwaaier naar huis voor jouw perfecte kledingkast.

Prijs €85,-

Boek een jouw advies

“Toen ik hoorde dat Linda ook kleuranalyses kon geven, was ik gelijk enthousiast, dat wilde ik wel! Samen zijn we aan de slag gegaan met mijn kleuranalyse en kwam daar al snel uit dat ik het type winter ben. Ontzettend interessant om te weten. Linda gaf nog een aantal tips (bijv. dat grote illustraties op mijn kleding een ‘Go' zijn, zo leuk om te weten!) en samen snuffelde we een paar websites af om feeling te krijgen bij bij een paar goede ‘winter type’ outfits. Ik weet nu veel beter wat mij goed staat en dat shopt een stuk makkelijker! Heerlijk om nu in de winkel te lopen en direct te kunnen zien waar ik wel en niet hoef te kijken. En de kleurenwaaier zit standaard in mijn tas. Voor het geval ik iets tegen het lijf loop. Fijn om dan even te kunnen spieken of het inderdaad de juiste kleur is! Ik ben er super blij mee, dankjewel lieve Linda!!”


REView

Elsa

Gelijk toen Linda de deur open deed voelde ik me welkom. Onder het genot van een koffietje begon zij met de kleurenanalyse. Super leuk om te zien welk kleurenpallet er bij me past! Wat ik ook leuk vond dat ze tips gaf over kleding die ik misschien in de kast heb hangen, maar eigenlijk niet zo goed bij mij passen qua kleur, en hoe ik deze toch leuk kan combineren. Ondertussen heb ik een jurk gekocht in een kleur die ik normaal niet snel zou kiezen maar het staat zo mooi!

Alyne

dit wil ik

Wanneer jij weet welk kleurtype jij bent gaan we over tot de praktische tips. Stel al je brandende vragen over kleur en kleding. In elk geval zal ik je wat vertellen over printjes, sieraden en hoe je een kleur kan dragen die niet bij jou kleurtype past (maar je wel héél mooi vindt).

INSPIRATIE

Ik werk met het vier seizoenen systeem uit de natuur: winter, lente, zomer en herfst. We kijken naar de ondertoon van je huid en of heldere of gedempte kleuren jou mooier staan. Met kleurdoeken in verschillende kleuren laat ik aan je zien wat kleur met jou doet.

ANALYSE

Tijdens een kleuranalyse nodig ik je uit bij mij in Papendrecht (op locatie is bespreekbaar) en beginnen we met een lekkere kop koffie of thee. We maken kennis en bespreken we waar jij tegenaan loopt.

GET TO KNOW

Werkwijze kleur analyse

Every day
is a fashion show And
the world
is the
runway