Linda en Hanna – twee ondernemers en visiegedreven vrouwen die verlangen naar een wereld waarin ondernemers weer terug gaan naar de Bron. Omdat wij geloven dat ondernemen samen met God het krachtigste fundament is om niet alleen zelf een leven vol vreugde en vrijheid te ervaren, maar ook om een bedrijf te bouwen waarin je daarvan kunt uitdelen. Wij geloven dat we gezegend zijn, om een zegen te kunnen zijn. En daar willen wij jou ook in aanvuren.

Samen komen we verder. Met een community van vrouwelijk ondernemers. En bovenal met de leiding van onze hemelse Vader. Hij geeft rust, richting en vertrouwen. Hij is je grootste Supporter. We weten zelf hoe lastig het is om in een tijd waarin alles draait om ‘jou’, je blik gericht te houden op God. Bij La Ven moedigen we je aan om je te laven aan de echte Bron van leven. Zodat je zal overstromen van vreugde. Echte vreugde.


Community voor vrouwelijke ondernemers

La Ven

Ik wil meer weten

Wist je dat ‘La Ven’ in het Spaans ‘They see her’ betekend?

send

Het lijkt mij heel leuk om jou te ontmoeten! Heb je een vraag?
Een voorstel? Wil je een shoot?kleuranalyse/workshop/stijladvies inplannen? Of mij boeken als spreker? Dat kan! Vul hieronder het contactformulier in en ik bericht je zo snel mogelijk terug!

THANKSSS! Ik heb je bericht ontvangen en doe mijn best om binnen 48 uur te reageren.

let's get in touch