Waar je vroeger weg kon komen met alleen wat mond op mond reclame en een flyer, is het tegenwoordig essentieel een sterke social media, krachtige website en een goede marketing te hebben om je potentiële klanten te laten zien wat jij in huis hebt.

Dat vraagt om goede foto's om zo jouw potentiële klanten kennis te laten maken met wie jij bent. Niet suf- maar op een manier die bij jou past. 

Voor de camera staan is soms spannend, maar zie het als een cadeautje aan jezelf. Mensen zitten op jou te wachten. Ze zijn benieuwd naar jouw verhaal, naar wie jij bent. Jouw volgers en potentiële klanten willen weten wie het gezicht is achter jouw prachtige bedrijf. Dus geef jezelf een schop onder je kont (jup ik zeg maar even......) Doe het!!


Social media, Websites en authenticiteit. niet meer weg te denken in onze online marketing. 

Ondernemers

Yeahhh dan is het tijd om te gaan shooten!! Het allerleukste onderdeel. Binnen 2 dagen ontvang je alvast een preview om meteen wat te kunnen delen op jouw socials, binnen 3 weken ontvang je alle beelden. 

Shoot

three

yes please!

Dan beginnen de voorbereidingen pas echt. We kijken samen welk doel jij hebt met jouw foto's, waar(voor) je ze wilt inzetten en welke locatie(s) daar bij zouden passen. Dan maken we een moodboard om te kijken of we het zelfde idee hebben. Met wat kledingadvies en kleine instructies ga jij stralen!!!

Voorbereidingen

two

Vul het contactformulier in, dan neem ik contact met je op om je eventuele vragen te beantwoorden. Als jij JA zegt tegen een fijne samenwerking dan gaan we aan de slag. Je krijgt van mij een paar mini opdrachten om zo het optimale uit de shoot te halen. 

Contactformulier

one

Klinkt dat voor jou nog wat abstract? Snap ik, eigenlijk is het heel simpel. Jij wilt jouw dienst of product verkopen. Voordat een potentiële klant jouw dienst of product wil afnemen, moet er een band ontstaan. Een band van vertrouwen, maar ook juist een emotionele band kan erg helpen. 

Voorbeeld: jij bent opzoek naar een fotograaf, dan zoek je naar iemand die je vertrouwt. Of waarbij de site voor jou betrouwbaar overkomt. Dan check je iemand zijn socials, wanneer je persoonlijke foto's ziet ben je meteen betrokken bij die persoon. Wanneer je dan ook nog op jouw social media weet te connecten met je potentiële klanten dan worden ze pas echt enthousiast. Waardoor jij bovenin hen gedachten zit als ze een fotograaf nodig hebben. 

Meer persoonlijkheid in jouw bedrijf doormiddel van goede foto's zorgt voor meer klanten en meer betrokkenheid voor jouw bedrijf. 

Ik sta voor jou klaar om samen deze uitdaging aan te gaan! Geloof me, I've been there! En ik wil jou maar al te graag helpen!


WIL JIJ OPVALLEN MET EEN PERSOONLIJKE BRANDING?

Ondernemers

Bij welke instagram accounts zwijmel jij weg? Waarom vindt je die pagina's zo leuk? Bijna 100% zeker dat je hun leuk vind om te volgen omdat je precies weet wie de persoon is achter het bedrijf. Je geniet ervan om dat te volgen en de dienst en product zijn ook nog eens heel goed. 

Dan komt het lastigste stuk voor veel ondernemers. Want hoe leuk het ook is om bij anderen te zien, om zelf voor de camera te staan is net een stapje spannender. Ik vond het doodeng om met mijn hoofd op instagram/website te verschijnen en stories opnemen was helemaal een ding.

Maar tegelijkertijd word ik vooral heel blij wanneer mensen heel veel persoonlijkheid uitstralen in hun feed. Want ik miste de persoonlijkheid nog in mijn eigen feed.  Op deze pagina ga ik je alvast wat informatie geven.

Je weet DAT EEN MOOIE FEED & AUTHENTIEK ZIJN ERG HELPT OM JE BRANDing TE LATEN GROEIEn, MAAR hoe pak je dat aan?

Persoonlijk

2 uur shooten
4 verschillende outfits
minimaal 80 foto's 

Jij hebt je social media op orde maar mist de fantastische beelden om jezelf te laten zien en je product/dienst te verkopen. Dan is dit echt iets voor jou. Je start een nieuw project maar mist de frisse beelden die daarbij aansluiten? Dan is dit echt iets voor jou.


45 min shooten
minimaal 40 foto's
2 verschillende outfits maximaal

Ben je net gestart met jouw onderneming?
Of wil je een snelle aanvulling op je huidige beelden? Dan is dit echt iets voor jou.


Pakket 2

pakket 3

Aanbod

Aanbod

4 uur shooten
minimaal 160 foto's
onbeperkt aantal outfits
samen maken we een shotlist en een persoonlijk moodboard,

Dit kun je uitbreiden met een toffe locatie en haar en visagie! Pakket 1

Aanbod

Prijs v.a. €700,- 

Prijs €350,- 

Prijs €200,- 

deze prijs is excl BTW en reis en parkeerkosten

deze prijs is excl BTW, haar/visagie, locatie huur en reis en parkeerkosten

deze prijs is excl BTW en reis en parkeerkosten

yes please!

Plan vrijblijvend een telefoon gesprek in om te kijken of ik je kan helpen en welk pakket op dit moment het best bij jou en je onderneming aansluit. 

Ik stel je graag Margot aan je voor!! Margot is de vaste vissagist en haar stylist met wie ik samenwerk.

Wanneer je een shoot boekt bij mij, kun je eventueel deze shoot nog aanvullen met extra opties. Ik werk graag met mijn vaste visagist en haar stylist. Margot is mega getalenteerd en een ongelofelijke lieve meid die ook nog eens heel erg gezellig is. Een fijne toevoeging aan de shoot die we samen doen. Naturel make-up die net die extra glow geeft waardoor je nog meer gaat stralen op de beelden die Linda maakt. Haren die prachtig zitten en die ook tijdens de shoot in de gaten gehouden worden zodat we het allermooiste eindresultaat hebben. 

PAKKET LAAT MIJ STRALEN
Een verwenmoment van 1,5 uur haar en make-up op locatie of bij jou thuis
Naturelle glow make-up voor sprekende foto’s. Een haarstijl naar keuze (inclusief benodigde schuifspeldjes, elastiekjes, etc.) . Mogelijkheid tot verandering van lip kleur. Touch-ups gedurende de shoot en zorgen dat jouw haar mooi valt op de foto’s
PRIJS: €250,-VARIATIE: LAAT MIJ STRALEN +
Het pakket met de extra mogelijkheid tot een verandering van haarstijl van max 30 min.
PRIJS: €265,-PAKKET: EEN GOEDE START
Een verwenmoment van 1,5 uur haar en make-up op locatie. Naturelle glow make-up voor sprekende foto’s . Een haarstijl naar keuze (inclusief benodigde schuifspeldjes, elastiekjes, etc.) 
PRIJS: €215


PAKKET: NET DAT BEETJE EXTRA
Een verwenmoment van max 1 uur make-up op locatie. Naturelle glow make-up voor sprekende foto’s 
PRIJS: €150

Extra opties:
Een haar-accessoire te huur naar keuze: €5,-Haar en Make-up

Extra opties

Prijs va €150,- 

deze prijs is excl BTW en reis en parkeerkosten

"Cameravrees verdwijnt als sneeuw voor de zon
Lin is super fijn om mee samen te werken."

weten wat jij wilt uitstralen helpt je jouw ideale klanten te vinden.

Wanneer je meer van jezelf laat zien online, verkoop je meer diensten.

send

Het lijkt mij heel leuk om je te ontmoeten!
Wil je meer informatie, heb je vragen? Of wil je een shoot inplannen? Samenwerken of in contact komen? Laat het weten!! Vul het contact formulier in. 

Bedankt! Ik heb je bericht ontvangen en doe mijn best om binnen 48 uur te reageren.

let's get in touch

contact