Yessss, welkom op deze leuke pagina!! Want waarschijnlijk als je hier terechtkomt dan ben je net verloofd en ben je bezig met het plannen van jullie bruiloft! Wat een leuke en spannende tijd. 

Ik word blij van persoonlijke bruiloften, waar de emoties er mogen zijn, waar er heel veel gelachen word en soms een happy tear wordt weggepinkt. 

Mijn missie is om er voor te zorgen dat al deze fijne en bijzondere momenten op een ontspannen manier vast worden gelegd. Waardoor je uiteindelijk niet meer door hebt dat ik aanwezig ben. Zodat jullie zonder enige vorm van stress jullie bijzondere dag kunnen vieren. Want wanneer jullie je ontspannen voelen straal je!!


Jullie zoeken spontane, lichte, ontspannen  en romantische foto's!

Bruiloften

yes please!

Yeahhh dan is het tijd voor jullie bruiloft!! Het allerleukste onderdeel.Na jullie bruiloft ontvang je binnen 2 dagen alvast een preview om meteen na te kunnen genieten van jullie grote dag. Dan ontvang je binnen 8 weken alle beelden. 

Shoot

three

Graag nodig ik jullie uit om bij mij langs te komen om kennis te maken met elkaar! Want als je elkaar persoonlijk ziet weet je pas of er een klik is. Het is super belangrijk dat jullie je op je gemak voelen. Oh ja en ik zorg voor wat lekkers bij de koffie/thee/wijn natuurlijk :)

Voorbereidingen

two

Vul het contactformulier in, dan neem ik contact met je op om je eventuele vragen te beantwoorden. Ik heb een trouwbrochure met alle informatie die jullie willen hebben!! 

Contactformulier

one

#1. hoe langer je kunt nagenieten van jullie grote dag hoe beter! Toch?

#2. nog jaren later kun je de foto's laten zien aan je dierbaren, fijne herinneringen ophalen en lachen om de mooie momenten.

#3. emoties vastleggen en vangen dat vind ik zo mooi, dat je jouw geliefde helemaal herkent in de foto's. De lach van je ouders, de trotse blik van je opa, de knuffels die jullie krijgen van jullie vrienden. De grappige speech.. Al dit soort momenten wil je voor altijd in je hart bewaren, en soms weer ophalen door het zien van de mooie foto's.

#4. meteen de dag na de bruiloft al nagenieten van de eerste beelden, brengt jullie weer terug in jullie sprookje. 


Waarom mag een fotograaf niet ontbreken op jullie grote dag?

Voordelen

Verschillende mogelijkheden

Trouwalbum

6 uur bruidsfotografie

Prijzen

Prijs va  €1550,- 

Prijs va €500,- 

deze prijs is excl BTW 

deze prijs is excl BTW en reis en parkeerkosten

send

Het lijkt mij heel leuk om je te ontmoeten!
Wil je meer informatie, heb je vragen? Of wil je een shoot inplannen? Samenwerken of in contact komen? Laat het weten!! Vul het contact formulier in. 

Bedankt! Ik heb je bericht ontvangen en doe mijn best om binnen 48 uur te reageren.

let's get in touch

contact