POSEREN? HELP!!!

OHHHH nee help!!
Een van de meest gestelde vragen en opmerkingen die ik krijg. Ik ben helemaal niet goed in poseren. Ehm, wat moet ik dan doen? Tja ik kan makkelijk zeggen let maar niet op de camera of het komt goed.......
Maar misschien heb je er meer aan als ik vertel hoe ik te werk ga!

1. we bereiden de shoot samen goed voor, we hebben het over kleding, locatie en de sfeer die je graag wil terug zien op de foto's. Dat scheelt al een heleboel. Dan weet ik namelijk al goed welke sfeer we gaan neerzetten.

2. Oog voor detail. Wees niet bang dat je voor gek loopt/staat want ik heb een enorm oog voor details. Je haren die door de war gaan, een kaartje wat uit je shirt omhoog komt, toch een kleding combinatie die niet mooi staat? Ik zal het je altijd eerlijk zeggen. Ook let ik op poses, dat je er mooi bij zit. Dat je kan stralen.

3. Uitleg en adviezen, ik geef je altijd tips en kleine opdrachten om uit te voeren. Op die manier weet je precies waar je aan toe bent. 

4. Tijdens de shoot blijven we lekker kletsten met elkaar, waardoor het soms meer als een thee kransje voelt. Maar wel met het mooiste resultaat.

Hieronder zie je aantal foto's die ik maakte tijdens een familie shoot, heerlijk om ook alle losse stelletjes op de foto te zetten. Wanneer je verschillende combinaties maakt heb je uiteindelijk een heel divers beeld als eindresultaat. Daar worden we allemaal blij van.


Heel veel liefs Lin


Meer blogs