IK BEN NIET ZO JONG MEER HOOR

Een paar weken geleden stond er een shoot op de planning in Amsterdam!! Het was een heel uitje, want ik was al tijden niet meer buiten de deur geweest buiten mijn wandelingen richting de supermarkt en de werkactiviteiten in de zorg. Dus heerlijk om weer op pad te gaan, en dit keer naar de grote stad. Hahaha oke ik voel mij echt een dorpse trien als ik in de grote stad ben. En ik kan van beide enorm genieten. Ik had een eind verderop geparkeerd waardoor ik een wandeling van 25min door hartje Amsterdam mocht maken naar een prachtig grachtenpand. OHHHHHHH mijn hart werd helemaal blij toen ik binnen stapte!! Wat een prachtige locatie. Ruim, licht, stijlvol ingericht.

Een van de eerste opmerkingen die er werd gemaakt moest ik een beetje om lachen, ik ben niet meer zo heel erg jong hoor! Dan heb je aan mij een verkeerde, of juist een goede het is maar hoe je het bekijkt. Ben namelijk dol op rimpels, grijs haar en de ouder wordende huid. Misschien een beetje gek. Maar ik vind het zo tof als iemand met zijn uiterlijk al een verhaal vertelt. Dan geniet ik van de rimpels, omdat het vertelt wat iemand maakt zoals hij of zij is. 

Het is natuurlijk, het is puur en echt. En dat dat is zo mooi. Misschien komt dat door mijn werk in de zorg, ik heb door de jaren zoveel verschillende lichamen gezien. Ieder mens is anders en iedereen heeft een verhaal. Dat maakt wie je bent. Soms mogen we best een beetje meer dankbaar zijn voor dat sterke lichaam. Zie hieronder een paar foto's die ik maakte van deze prachtige vrouw!! 


Liefs Lin


Meer blogs