Jezelf zijn

De grootste struggel van de afgelopen tijd! Hoe kan ik mijzelf zijn? Klinkt misschien een beetje raar in je oren. Maar ik merk dat ik mij nogal gemakkelijk aanpas aan andere. Dat ik bij de ene zo ben en bij de ander mij weer heel anders gedraag. Gek eigenlijk! Het is iets wat een mooie eigenschap is zouden veel mensen zeggen, maar wat als je alles wat je doet laat be├»nvloeden door wat andere zeggen of misschien wel denken. 

Ik kan je zeggen dat is zeer vermoeiend. En ik kan het weten. Daarin is het ondernemerschap een super belangrijke les. Want als je moet varen op de mening van bijvoorbeeld je 1000 volgers, ohhhh dan heb je geen leven meer. Dus dan is het meer dan ooit zo belangrijk om je eigen mening te volgen. Nu ik sinds een paar maanden mijn eigen onderneming heb merk ik meer dan ooit dat ik voor mijzelf moet opkomen.. Mag staan waar ik voor sta. Om mijn eigen koers te varen. Ook al is dat niet altijd makkelijk. Door je eigen koers te varen is je onderneming authentiek, want alleen ik zelf kan zorgen voor een authentieke brand. 

Tijdens de shoot met Elsa hebben we daar ook naar gezocht. We hebben gekeken naar wat zij wil uitstralen met haar bedrijf, als persoon en wat haar toekomst dromen zijn waar de beelden op konden aansluiten. Shooten met Elsa is ├╝berhaupt al een feestje. En dat in combinatie met een hele fijne locatie, een beachhouse in Katwijk kon het niet anders dan mega fijn worden. Aan het einde van de shoot besloten we nog even naar het strand te gaan voor nog een paar extra foto's! En voor de gene die mij al even volgen of wat beter kennen........het strand is mijn absolute lievelingsplek!! 


Liefs Lin


Meer blogs